Nieuw-Zeeland!! - Reisverslag uit Coromandel, Nieuw Zeeland van Jasper Dik - WaarBenJij.nu Nieuw-Zeeland!! - Reisverslag uit Coromandel, Nieuw Zeeland van Jasper Dik - WaarBenJij.nu

Nieuw-Zeeland!!

Door: Jasper

Blijf op de hoogte en volg Jasper

18 Januari 2008 | Nieuw Zeeland, Coromandel

Jaja, ik ben inmiddels veilig aangekomen in Nieuw-Zeeland!!
Laatste dagen in Sydney waren erg gezellig. Maandagavond met Richard nog wezen pokeren in het Vegas Hotel en dinsdagavond zijn we flink wezen stappen. Ik had mn friends die ik nog kende uit de G'day (Nella, Taija, Duncan & Damian) opgetrommeld en Marnix en Richard waren uiteraard ook present. Mooi avondje! Verder stonden de laatste 2 dagen in het teken van schoonmaken van het apartement, wel aardig gelukt volgens mij!

Woensdag om 17.10 ging mijn vlucht naar Christchurch dan eindelijk. Backpack weer op de nek en met de trein naar het vliegveld, mooi op tijd ingecheckt en toen onderweg! Kleine 3u vliegen toch nog wel. Heftige turbulentie in Christchurch (paar dames gelijk gillen :P) maar toch veilig aangekomen (om 22.10 lokale tijd). Ik kon me voorbereiden op een zware nacht. Op het vliegveld namelijk. Ik was niet de enige, met een mannetje of 30 lagen we daar in de hal van het vliegveld, geen oog dicht gedaan. Om 7u ingecheckt voor mn volgende vlucht en om half 10 in de ochtend stond ik in Auckland!

Moest alleen nog wel ff 2 uurtjes wachten voordat pap n mam me kwamen op halen met het mooie busje/campertje! Toch wel ff leuk je ouders te zien na een klein half jaartje! Bijgekletst en Auckland maar ingelopen, verder een camping voor de nacht gezocht. Savonds Auckland weer in en Aart opgezocht, gezellig met zn 4en uit eten wat erg geslaagd was! Rond middernacht arriveerden we weer op de camping. Paps en mams slapen in t campertje en ik heb mn eigen tentje, waar jammer genoeg de rits wel van stuk is. Het koelde aardig af in de nacht maar overdag is het super weer!

De volgende ochtend (vandaag) was het alweer tijd om Auckland te verlaten en tegen 10u reden we dan ook al weg. Via de kust naar het schiereiland Coromandel! Prachtig landschap met bergen, meren, zee, stranden en een strakblauwe lucht. Om de zoveel tijd even stoppen om een fotootje te maken is er dan ook wel bij! Inmiddels hebben we ook hier een camping gevonden en zijn we weer even mooi gesettled. Lekker eten maken straks en dan morgen weer verder op reis. Heb eerlijk gezegd geen idee waar we morgen heen gaan maar dat zie ik dan wel weer!

Ik laat het hier bij want heb niet echt veel meer tijd. Ook nog geen tijd om foto's te uploaden maar die houden jullie nog tegoed! Later!!

• 18 Januari 2008 - 08:31

JW:

Tja, en dan zit je als enige van de familie in Nederland... met slecht weer... te studeren. Nee, het leven van student valt niet altijd mee! :-) Groetjes aan pap en mam en heel veel plezier daar in Nieuw-Zeeland!

• 18 Januari 2008 - 08:53

Toos Janssen:

Maak er hele mooie dagen van en doe de groeten ook aan je ouders.
    Bij de verhuizing naar Westerholm zijn mijn beide atlassen in het Oude huis blijven liggen Stom ik moet volgende week nieuwe kopen want
    je kunt het allemaal niet lekker volgen en dat is een heel gemis. Van Austrlie ging het allemaal wat beter omdat ik daar wel een kaartje kon uitprenten.
    Jasper veel plezier, veel ontdekkingen Groeten van Toos

• 18 Januari 2008 - 12:55

An:

Hallo Jasper,
    Deel 2 van je reis is dus begonnen,leuk.
    Hoeveel mijl gaan jullie rijden en blijf je ook wel een paar dagen ergens? Is het landschap heel wisselend? Tja ik heb weer een aantal vragen...:-) nog 1:Heb je een slaapzak bij je waar de rits wel dicht van kan??
    Hier lijkt het herfst, veel regen en vooral ook heel veel wind.
    Geniet dus maar lekker van de zon en het strand en de reis door Nw Zeeland.
    Groeten uit den Bosch.

• 18 Januari 2008 - 12:57

Groep: 8b:

Hee Jasper, Juf Fenny En Jos !

Is alles goed ? Met ons gaat het goed.
    De vissen zijn er ook al ! ze heten : Scooter en Diesel. Het zijn zwarte sluierstaarten.

Groetjes Groep 8b

• 18 Januari 2008 - 13:00

Groep 8b :

hoi juf fenny en de rest,
    ben je goed aangekomen?
    we hebben nu vissen in de klas...
    het zijn 2 zwarte sluierstaarten. Ze heten Scooter & Diesel..
    we missen je heel erg. Is het leuk daar??
    lekker warm zeker. In de zon lekker bruin worden. Inge wordt maandag niet geopereerd, maar op een andere datum.

En nog de groetjes
    Groep 8B en juf Hilde :) :)

• 18 Januari 2008 - 17:12

Marian:

Wauw vacantievierders. Ik heb te doen met JW, maar ook een beetje met Jos, na het lezen van het berichtje van groep 8b. Maar misschien komt er nog een berichtje voor jou Jos, van je collega's dat ze jou ook heel erg missen. Zo niet, dan zou ik maar dubbel genieten van de vacantie.Grappig dat dat sms'en zo snel ging. Ik deed het voor de gein en was dus heel verrast dat ik meteen bericht terug kreeg. Veel plezier met z'n drieen daar.

• 22 Januari 2008 - 15:49

Gerrie En Hanneke:

Heel veel plezier jullie daar! Leuk om over jullie te lezen. zelfs ons smsje kwam aan, ongelooflijk die techniek. Jos en Fenny: gauw een borrel drinken wanneer jullie terug zijn, we zijn benieuwd naar jullie belevenissen. Nog heel veel plezier.
    Harteijke groeten.

• 24 Januari 2008 - 13:03

Annie En Hans:

Heel fijn dat jullie goed zijn aangekomen.
    Jos Fenny en Jasper,heel veel plezier
    nog daar in Niew Zeeland.

De ontmoetingskerk ligt al plat.
    Hopelijk houden jullie je daar goed
    staande.
    Het ga je goed en de groetjes van
    Annie en Hans Warners.