Korte update!
Door: Jasper
Blijf op de hoogte en volg Jasper
14 Oktober 2007 | Australië, Byron Bay
Vrijdagavond niet heel veel gedaan.. gezellig in het hostel wat drinken, potjes poolen en socializen met luitjes. Begin tegenwoordig al meer wijn dan bier te drinken.. de prijs van het bier is toch even heel wat duurder: het leven van een backpacker is zwaar ;) Voor een dollartje of 10 kun je 4 liter 'Goon' (goedkope wijn, weet niet of je het zo spelt) krijgen en ongeveer 2 liter bier.. dat maakt dus nog wel wat vershil! haha..
Aangezien michelle nog niet eens naar de vuurtoren hier was geweest heb ik de wandeling gister nog maar even een keer gedaan. Goede work-out! Haha.. het weer was heerlijk en dus maar weer even die 2 en een half uur durende wandeltocht gedaan met zn beiden.
's Middags zijn we maar is naar een reisburo gegaan, michelle is hier maar 3 weekjes in Australie en ze wou fraser en de whitsundays zien dus maar even gekeken wat de mogelijkheden waren! Uiteindelijk heeft die gozer van het reisburo een keurige planning voor haar uitgestippeld, hebbe we haar trips, bus en vliegtuig geboekt en dat was dat! Aangezien ik van de week aan de praat raakte met 2 canadezen (Farrel en Todd) die heel toevallig voor dinsdag Fraser hadden geboekt met dezelfde company als ik.. en zij een busje hebben komt dit wel even heel mooi uit! Michelle heeft dezelfde fraser trip geboekt en morgenochtend gaan we met zn 4en de kant van Harvey Bay op cruisen! Om vervolgens dan dinsdag een 3-daagse trip naar Fraser Island te hebben. Wordt vast fantastisch!!
Terwijl we in de stad waren kregen we alweer de nodige bonnetjes in onze handen gedrukt (gratis internet, etc. etc.) en ook 2 bonnen voor goedkoop avondeten bij de Cheeckie Monkeys! Voor 3 dollar per persoon hebben we daar dus gisteravond heerlijk gegeten :D
De planning was eigelijk om savonds nog te gaan stappen, maar veel luitjes waren nog al wat aan de moe-e kant en dus maar in het hostel gebleven.
Vandaag is weer een relaxed dagje.. zo maar even boodschappen doen en dan maar weer is even een fatsoenlijke maaltijd koken vanavond! Heb nog sla en wedges dus denk dat ik er nog maar even een lekker stuk kangaroo steak bij koop :D
Dit was het voor nu, ga waarschijnlijk vanavond nog even op msn en heel misschien nog even de stad in. Mijn volgende bericht zal waarschijnlijk na mijn fraser trip zijn, en dan moet ik ook maar weer is wat fotos uploaden! (kan hier bij dat gratis internet niet..)
Laters!
14 Oktober 2007 - 08:25
Fenny:
We waren helemaal verbaasd dat er al weer een bericht van jou was verschenen.
Heel veel plezier tijdens de trip naar Fraser Island. We zijn inderdaad benieuwd naar foto's.
Zo te lezen treed je ook al af en toe als gids op. Goed hoor!
Het is hier nog steeds prachtig weer. Vandaag is de 4mijl in Groningen; Erik en Corien doen ook mee.
Ik ga nu in de tuin aan het werk.
Groeten van ons allen. -
Veel plezier nog!
Groetjes! -
15 Oktober 2007 - 14:27
Gerrie & Hanneke:
Leuk om over en van jou te lezen! Wij waren afgelopen zaterdagavond bij Jos en Fenny (eetclubje, een van de vele!!)en tsja dan heb je het erover he. Hier alles gezapig en verder goed. Geniet ervan daar!
Hartelijke groeten. -
15 Oktober 2007 - 18:06
An:
Hallo Jasper,
Je bent er snel bij met een nieuw bericht, en als je dit leest ben je denk ik al terug van je "trip" ben benieuwd hoe het was.Mogen mensen onder de 20 wel pokeren in Australie :-)? Hier alles goed, we genieten van het mooie herfstweer en zeilen nog lekker.Geniet ervan en tot een volgende keer, veel groeten.
16 Oktober 2007 - 18:05
Elly:
Hallo Jasper
Aart heeft op het moment radiostilte.Is nog steeds met zijn broer aan het rondtrekken en zal weinig internet aantreffen on the road.Erg leuk om jouw avonturen te lezen,Byron lijkt me prachtig.Iets voor onze vakantie?
Hartelijke groeten uit Rolde