Kleine update - Reisverslag uit Sydney, Australië van Jasper Dik - WaarBenJij.nu Kleine update - Reisverslag uit Sydney, Australië van Jasper Dik - WaarBenJij.nu

Kleine update

Door: Jasper

Blijf op de hoogte en volg Jasper

17 September 2007 | Australië, Sydney

G'day mates!

Even een kleine update hier vanuit een kantoortje dat heet 'Wicked Travel'. Het internet is hier gratis, ideaal. Ben even met Marieke in de stad om te kijken naar de mogelijkheden voor het reizen via de oostkust. Met name wat het kost om met de bus te gaan, etc etc.

Gister met paar man weer richting Bondi Beach gegaan, het weer wordt steeds beter en was dus wel even genieten. Ook vandaag weer mooi zonnig en in de zon een graadje of 25!

Vrijdagavond gezellig met de overgebleven nederlanders uiteten geweest en daarna wezen stappen @ The Gaff, wel een nice tentje. Het was Aart zn laatste avond hier in Sydney en daar moest natuurlijk even op gedronken worden! Zaterdagmiddag Aart uitgezwaaid die nu in Darwin loopt te genieten van de tropische warmte..

Verder de laatste dagen niet heel veel gedaan, beetje chillen in het hostel en wat dingetjes uitzoeken. Ga vanmiddag even op zoek naar kantoor van Quantas om te kijken of ik mijn vlucht naar Niew Zeeland kan veranderen (heenweg vliegen naar Noord ipv Zuid).

In het hostel is het echt super gezellig. Er wordt veel gepoolt, wat gekaart en er staat altijd wel wat muziek op. Om even een indicatie te geven met wat voor multicultureel zooitje we daar doorgaans zitten, let op: je hebt de kale Everton supporter Nick uit Engeland. Fanatiek bierdrinker en altijd wel in voor een pizza. Dan heb je Lukas (spreek uit: Loeka), onze Braziliaanse vriend, hij is zo ongeveer de beste pooler in het hostel. Dan heb je Cesar uit Peru, hij is vrij stil. Verder heb je nog Bruno, de enige Australier, hij komt uit Tasmanie. Dan heb je William, Fransman.. brilletje, beetje aparte gozer, maar altijd zeer sociaal. Als laatste kerel die altijd wel in is voor een potje poolen is (der) Jan, onze Duitse vriend. Dan heb je nog een aantal dames die ook altijd wel present zijn. Taille en Nella uit Finland en Amy uit Engeland. Drie goede vriendinnen en ook altijd wel in voor een feestje. En sinds gister is Nina aangekomen bij ons in het Hostel. Een Duitse meid die echt super aardig is, kan misschien via haar aan wat werk komen!

Multicultureel dacht ik zo! De leeftijden verschillen nog al maar de meesten zijn tussen de 20 en 35.. Vanmiddag gaan we met de jongens een potje rugbyen, ik ben benieuwd, haha!

Maar ik ga er weer vandoor, want we krijgen wat uitleg over busreizen, kan nog wel van pas komen!

Spreek jullie en de groeten vanuit het heerlijke zonnige Sydney!

• 17 September 2007 - 04:51

Jade:

Je bent dus maar een jonkie tussen hen in. :P

• 17 September 2007 - 06:55

Hans:

moi ventie
    alles goed daar?
    mis je het mooie vries al een beetje?
    ziet er goed uit daar jongen
    check je later

• 17 September 2007 - 09:43

Rob:

Ziet er nog steeds goed uit dik!

spreek je, en de groeten vanuit het heerlijke regenachtige vries! ;)

• 17 September 2007 - 15:06

Bart:

lekker dik
    ga zo door

ps: we missen je, snik.

• 17 September 2007 - 15:20

Fenny/Jos:

Wat een internationaal gezelschap zeg. Spreekt iedereen goed Engels?
    Geweldig om uit allerlei landen mensen te ontmoeten. Jij bent inderdaad een jonkie in de groep.
    Denk je er nog aan om ons een paar foto,s te mailen? Ze zijn echt prachtig!
    Ik ga nu eten koken, groeten uit een regenachtig Vries

• 17 September 2007 - 16:22

Marian:

Hoi Jasper, je noemt in je verhaal het openbaar vervoer. Wordt er in Australie ook nog gelift, of is dat uit de tijd of niet veilig? En al die 20- en 30- ergs, zijn dat singles die in hun eentje, net als jij, er voor een jaar tussenuit gaan?

• 18 September 2007 - 13:13

Vijverstee Groep 8b:

Hallo Jasper,

Wij van groep 8 volgen jouw site. In onze klas hebben we een Australie hoek. Zo kunnen we jou volgen. Zijn er ook slangen en hoe is het met de vogelspinnen? Vandaag hadden we teamverjaardag. Het was heel gezellig. We kregen ook het verkeersveiligheidslabel uitgereikt door de wethouder.
    tot de volgende keer groetjes van ons allen.

• 18 September 2007 - 18:10

Jaap L:

Je hebt het prima voor mekaar. Volg je getrouw net alsof ik er zelf bij ben, maar als ik naar het weer kijk kom ik van een kouwe kermis thuis. Maar als ik zondag weer een uitslag van mijn Feyenoord heb dan heb ik het tropisch warm. Veel plezier nog! See you

• 20 September 2007 - 11:55

Marten:

hey jasper,
    alles goed daar kerel?
    hier in vries wel..
    leuke verhalen die ik lees..hou ons op de hoogt van je laatste avonturen..je kan ons bekijken op reuz2.tk....daar komen filmpjes op te staan van ons namelijk..he het beste...groeten